BELANGRIJKE INFORMATIE:COVID-19 UPDATE

Ontdek Volvo Selekt

COVID-19 Update

COVID-19 Update

Onze showrooms mogen u weer verwelkomen met een absoluut respect voor de gezondheidsmaatregelen: social distancing, het dragen van een mondmasker en het regelmatig desinfecteren van het gebouw en de wagens.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze Volvo-verdelers volgen daarom de richtlijnen van de overheid en de adviezen van gezondheidsexperts nauwgezet op. We doen er alles aan om u de zekerheid te bieden waar u in deze onzekere tijden nood aan heeft.

We blijven ook bereikbaar op afstand. Onze digitale tools staan tot uw beschikking op onze website voor een configuratie, een offerte of een testrit.

Onze werkplaatsenblijven volledig operationeel. U kan dus rekenen op Volvo voor een herstelling, een onderhoud of een bandenwissel. Uiteraard met respect voor alle gezondheidsmaatregelen.

Uw nieuwe Volvo kan geleverd worden.

Hebt u vragen over een reeds gepland onderhoud, herstellingen of andere diensten kan u steeds contact opnemen met uw Volvo-verdeler of erkende Volvo-werkplaats, zij helpen u graag verder.

We kijken ernaar uit u terug te zien. Blijf intussen goed zorgen voor uzelf en elkaar.

Een nieuwe start. Gegarandeerd.

Een nieuwe start. Gegarandeerd.


Kiezen voor een Volvo Selekt betekent dat u meer dan een prachtige tweedehandswagen koopt. De beste tweedehands Volvo's dragen ons Selekt-label, waarbij we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt een upgrade met de meest recente software. De wagen wordt ook gecontroleerd op meer dan 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Zo maakt u steeds een goede start met de Volvo van uw keuze.

*Volvo Assistance: meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.